به گزارش خبرگزاری ایونا، دکتر منصور غلامی امروز در هشتمین نشست معاونان و مدیران بینالملل دانشگاهها که در دانشگاه الزهرا برگزار شد، افزود: بسیاری از دانشجویان خارجی شاغل به تحصیل در ایران به علت علاقه به فرهنگ و تاریخ ایران یا اشتراکات اعتقادی، دانشگاههای ایران را برای تحصیل انتخاب کردهاند که ما باید علاوه بر این جمعیت، برای جذب جوانان تمام مناطق دنیا با هدف تحصیل در ایران برنامهریزی کنیم.
دکتر غلامی اظهار کرد: با توجه به اینکه کشور ما با تاخیر به تعاملات بینالمللی وارد شده است، باید فعالیتهایمان را در این زمینه بازنگری کنیم.
وی تصریح کرد: حوزه تعاملات بینالمللی بهویژه تعاملات عملی و فناوری جای کار بسیار زیادی دارد؛ در بخش پژوهش شاید فعالیتها آسان باشد و توفیقات دهه اخیر در مورد فعالیتهای پژوهشی این موضوع را نشان میدهد، اما در بخش آموزش، جذب و پذیرش دانشجو باید فعالیتهای وسیعتری صورت بگیرد.
وزیر علوم گفت: جذب دانشجوی خارجی نیازمند فراهم کردن زیرساختهای لازم است و با توجه به تغییراتی که در آموزش عالی در دنیا و هم در دانشگاههای ما به وقوع پیوسته است؛ باید در زمینه نوع فعالیتهایمان در حوزه بینالمللی یک بازنگری انجام دهیم.
وی تأکید کرد: وزارت علوم با تکیه بر اسناد بالادستی و قوانین از دیپلماسی علمی حمایت و پشتیبانی میکند، ولی در سطح اجرا که دانشگاهها هستند باید فعالیتها شتاب بگیرد که برگزاری چنین همایشهایی برای همگرایی و همافزایی بیشتر در مسیر دستیابی به این هدف است.
نـظـرات